top of page

Een warm bad


Mijn wens om een eigen concert te organiseren is vervuld. Lieve iedereen die heeft bijgedragen aan het realiseren van deze droom. Uit het diepst van mijn hart:


DANK JE WEL!


Na de première van mijn Concert des Levens (die waar niemand een program van krijgt) mocht ik me onderdompelen in een warm bad van lieve woorden. Dompel gerust even mee…


“Grandioos jou concert we hebben ervan genoten. De stem van een Engel “ Ilona


“Hoi Els, Wat een super mooie voorstelling! Een prachtige stem maar ook hele mooie teksten. ik heb genoten! dank je wel! Groetjes Helma”


“Dank voor de inspirerende avond!! Tot snel.” Ron


“Hallo Els ik wil je feliciteren met je optreden van gisteren. Ik heb er van genoten. Je bent een inspirerende vrouw met vele talenten. Groetjes Martie 🙏😘”


“Lieve Els, wat was het weer bijzonder! Ik ben zo onder de indruk van je prachtige liederen en je stem en hoe je het allemaal verwoordt en daarmee inspireert. Dank je wel nogmaals. Voor het delen van je mooiste, swingendste en verdrietigste periodes van je leven 😍😍” Sandra”


“Wat zal je voldaan wakker zijn geworden zondag! Lieve els, wat ben je bijzonder creatief en de drijf die jij uit het leven haalt heb ik echt bewondering voor! Sabien en ik hebben genoten en er ook weer een mooie les uit gehaald! Trots op jou 👏” Femke


“Lieve. Fantastisch. Wat hebben wij genoten 👏🏾👏🏾👏🏾 De liedjes zitten nog steeds in mun hoofd 💗 dank je wel 💗” Monique


“Wat was het mooi! Wat was je mooi! Wat ben je mooi! Dank en ik ben dankbaar, dat ik jou om me heen mag hebben. Liefs en slaap lekker. 🌷🌷” Adry


“Lieve Els wat was je concert geweldig. Klasse. We hebben genoten. 🎶🍀😘” Krijna“Onwijs bedankt voor dit prachtige optreden. ECHT MOOI en ontroerend MOOI❤️❤️” Nol


“Els, het was in een woord geweldig. Je bent een groot talent. We hebben genoten. gr.

Mariette.”


“Woehoe, Els!!! Ik geniet weergaloos met je vibe mee, hoor! Wat een feest moet dat voor je zijn” Jacobien


“Els, wat was je uniek en ook zo speciaal en veelzijdig. We hebben er echt van genoten!!!! Volgende week praten we na!!! 😇💐” Cor Dirkx“Je hebt ons zeer ontroerd met je muzikale persoonlijke levenswandel. Concert des levens was zeker van toepassing! Wat een mooie klankkleur, zeker bij je persoonlijke liederen rondom je zusje en je vader. Wat mij betreft kun je zo meedoen bij Voice-Senior op RTL4!! Ik was blij dat ik er bij mocht zijn!!💕🍁🐞 liefs 🍀💜”


“Goedemorgen lieve Els, wat een artiest heb ik gezien in je, wat een spektakel , wat een prachtige liedjes en wat een mooi levensverhaal met een lach en een traan. Maar vooral wat ben ik trots op mijn yoga juf ❤️” Gerry Elshout


“🌹Hallo Els, we willen je nogmaals complementeren met de show, die je gisteren hebt neergezet. Wij hebben genoten van je talent en je mooie stem. Er is toch maar durf voor nodig om je leven dusver, te vertalen in een zelf geschreven spektakel. Liefde groeten ❤️ Jan & Len”


“Wij hebben genoten Els! 🙏🎵😘” Lian


“Het was prachtig en intens. Je zag er ook prachtig stralend uit. Dank je wel voor je optreden 🥰🥰🥰 Het was werkelijk schitterend” Tiny


“Lieve Els, heel veel dank voor de mooie middag, jouw prachtige optreden met jouw persoonlijke verhaal met mooie liedjes! Zó mooi en lief de ode aan PP & ook aan Maarten ❤ Ook voor de fijne warme ontmoetingen (& het ophalen van herinneringen aan de goede PinkPetticoat - tijd) en het heerlijke eten! 🙏 Wij vonden het fijn om er bij te zijn!!! 😘😘” Grada


“Chapeau!! Gisteren van je genoten!! Wat een mooi muzikale inkijk in je leven. Was professioneel programma 💐💐💐” Jeanne


Bij het lezen van deze lieve reacties borrelt er een diep gevoel van dankbaarheid op. En dan komt er ook meteen een gedeelte uit de tekst van het nummer “Ode aan Yoga” uit mijn concert in mij op:


“Het verrast en verwondert

Soms overdondert het mij

Dat wat zich openbaart

Wanneer de aandacht naar binnen gaat

Tijd

Dan is er alle tijd

Hier

Kom ik tot mezelf en nu

Sta ik

Hier met een dankbaar, dankbaar hart”

(uit het lied “Ode aan Yoga” door Els Pfann)

46 weergaven

Comments


bottom of page