top of page
20230531_103939_edited.jpg

LACH WANDELING

"elke lach is een ode aan het leven"
About

"NA DE LACH WANDELING
BRUIS JE WEER VAN ENERGIE
"
 EEN DEELNEMER

Het vrolijkste uitje op het mooiste plekje van Nederland. Met hilarische lachoefeningen. Frisse lucht. En lachende mensen. De lachsalvo’s vliegen je om de oren. Na De Lach Wandeling bruis je weer van de energie!

Op de mooiste plekjes van het idyllische vestingstadje Heusden houden we stil om de lachspieren flink te activeren. Met een vrolijke warming-up, hilarische lachoefeningen en natuurlijk niet  te vergeten de aanstekelijke lach van Els heb je een belevenis om nooit te vergeten. En met een grote glimlach aan terug te denken ;-)

Goed om te weten:

 

Lachen ...

... creëert endorfine

... verlaagt stress

... verhoogt de weerstand

... verdiept de adem

... geeft lucht

We verzamelen bij Bakkertje Deeg. Hier kun je even landen met een thee/koffie en iets lekkers naar keuze. Daarna gaan we van start. De wandeling is hooguit een kilometer en duurt maximaal 75 minuten.

De Lach Wandeling.JPG
20230531_103939_edited.jpg

DE LACH WANDELING

HET VROLIJKSTE UITJE IN HET MOOISTE VESTINGSTADJE VAN NEDERLAND.

_edited.jpg

HAPPY HOUR

EEN WEKELIJKS LICHTPUNTJE, ELKE MAANDAG LACHEN IN MARIAKAPEL

IMG_20200409_152938_edited_edited.jpg

DE LACH WORKSHOP

DE VROLIJKSTE LACHSSPIERTRAINING DOOR HEEL NEDERLAND

reacties

Recent deelgenomen aan de lachwandeling van Els Pfann. Als voorbereiding vaak gemaild met Els en overleg gehad over wat onzekerheden wat betreft deelname van  mijn kinderen (van eind 20) aan de lachwandeling. Duidelijke en eerlijke uitleg gekregen van Els. Hierdoor vol overgave ons gezin opgegeven. Met de nodige zenuwen naar Heusden gereden. Het was een prachtig weer. We boften! Met een leuke kennismaking en uitleg van Els zijn we aan de wandeling begonnen. We kwamen op de meest mooie onbekende plekjes en deden daar allerlei lachoefeningen. Was GEWELDIG om te zien dat na enige lachsessies iedereen wat vrijer werd. Het was geweldig om te doen en ook weleens lastig om uit je comfortzone te gaan. Na een heerlijke rustgevende meditatieve oefening was de lachwandeling afgelopen. Het was een GROOT  kado voor heel ons gezin! Nog even heerlijk nagepraat onder t genot van n kopje koffie in de prachtige tuin van het Gouverneurshuis in Heusden. Dank je wel Els voor de lachwandeling en voor iedereen die twijfelt : GA ER VOOR! Het is een echte aanrader!

 

Dymph Klerkx 

 

—  Name, Title

CONTAct

Heb je vragen? Laat het me zeker weten!

Bedankt voor je berichtje!

Contact
bottom of page