lachworkshop of -wandeling Els Pfanny.JP

LACH MET ELS

"elke lach is een ode aan het leven"
 

"SOMETIMES YOUR JOY IS THE SOURCE OF YOUR SMILE,

AND SOMETIMES YOUR SMILE CAN BE THE SOURCE OF YOUR JOY"

 

THICH NHAT HANH

Lachen als bron van plezier. Dat werkt écht. In mijn werk als zangeres ontdekte ik al, dat soms, als ik me op weg naar een optreden niet zo lekker voelde, toch 's avonds 'de knop omging'. En dat ik desondanks een spetterende performance kon geven. Daar kon ik blind op vertrouwen. Sinds ik in 2001 lachmeditatie en later ook lachyoga ontdekte, snap ik ook waarom. Motion creates emotion. In gewoon Nederlands : beweging creëert gevoel. Dus blije bewegingen creëren blije gevoelens. Is dat even goed nieuws! Je hoeft dus niet te gaan wachten tot je je blij voelt om te kunnen lachen. Je kunt er ook voor kiezen om te lachen en je dáárdoor blijer te gaan voelen.

Ontdek het zelf!

De Lach Wandeling.JPG
IMG_3967.JPEG

DE LACH WORKSHOP

DE VROLIJKSTE WORKOUT VOOR AL JE LACHSPIEREN. OOK ONLINE.

IMG_4547_edited.jpg

DE LACH WANDELING

ONTDEK VESTINGSTAD HEUSDEN TIJDENS DEZE HILARISCHE WANDELING

 

ZONDAG 15 MEI 2022

IMG_20200409_152938.jpg

DE LACH MEDITATIE

VERDIEP JE LACH ERVARING MET DEZE UNIEKE COMBINATIE VAN LACHEN EN MEDITATIE.

TAKE A BREAK, TAKE A SMILE

 

Wat valt er nou te lachen na een vermoeiende dag online vergaderen? Een heleboel, lees maar eens. Onderzoek toont aan dat we “vergeten” te lachen. Jammer, want het is goed voor je vitaliteit om regelmatig te lachen. Lachen is gezond maar waarom doen we het dan zo weinig? Als kind lachte je zo’n 300 keer per dag. Volgens onderzoek lachen volwassenen maximaal 15 keer per dag.

 

En jij? Wanneer heb je voor het laatst hartelijk gelachen?

Op de werkvloer zal lachen het werkplezier en de onderlinge verbondenheid zeker verhogen! Ontdek in de lachworkshop hoe gemakkelijk het is je lachspieren te activeren. Als je je gelukkig voelt, ben je productiever, creatiever, heb je meer energie en ben je gezonder. Het is dus heel relevant om hier aandacht aan te besteden binnen jouw organisatie en lachen is hiervoor een effectieve manier. Na deze workshop zal de onderlinge verbondenheid toenemen: hier praat je nog lang over na met collega’s! Na 3 kwartier à een uur lachen weet je precies waarom je iedere dag tenminste één keer goed gelachen moet hebben.

Lachen verbindt

Deze lachworkshop is goed voor je immuunsysteem en het vermindert stress. Dat niet alleen, het zorgt ook voor een betere ontspanning en conditie. Het maakt je toegankelijker naar anderen en je krijgt sneller contact.

De online lachworkshop is dé vrolijkste energizer voor teams die thuis werken. Een welkome break in het “thuiskantoor”. Na 15 minuten barst je weer van de energie. Compleet opgeladen kun je door! Hoofd leeg, de focus weer scherp. Zo houd je op ludieke wijze de teamspirit hoog.

5 redenen om een lachworkshop in te zetten

Nog even de redenen om deze online lachworkshop met je team te volgen op een rijtje:

  • Het versterkt de teambuilding

  • Het is interactief en verbindend

  • Een ware energie booster en brengt positiviteit

  • Verhoogt weerstand

  • Verlaagt stress

 
Wanneer zet je een lachworkshop in?
  • Start de dag met een lach

  • De vrolijkste gezamenlijke koffiebreak

  • Dé oppepper na de lunch

  • Hét energiekste “tussendoortje”

  • De mafste borrel éver

IMG_20200409_154633.jpg

reacties

Recent deelgenomen aan de lachwandeling van Els Pfann. Als voorbereiding vaak gemaild met Els en overleg gehad over wat onzekerheden wat betreft deelname van  mijn kinderen (van eind 20) aan de lachwandeling. Duidelijke en eerlijke uitleg gekregen van Els. Hierdoor vol overgave ons gezin opgegeven. Met de nodige zenuwen naar Heusden gereden. Het was een prachtig weer. We boften! Met een leuke kennismaking en uitleg van Els zijn we aan de wandeling begonnen. We kwamen op de meest mooie onbekende plekjes en deden daar allerlei lachoefeningen. Was GEWELDIG om te zien dat na enige lachsessies iedereen wat vrijer werd. Het was geweldig om te doen en ook weleens lastig om uit je comfortzone te gaan. Na een heerlijke rustgevende meditatieve oefening was de lachwandeling afgelopen. Het was een GROOT  kado voor heel ons gezin! Nog even heerlijk nagepraat onder t genot van n kopje koffie in de prachtige tuin van het Gouverneurshuis in Heusden. Dank je wel Els voor de lachwandeling en voor iedereen die twijfelt : GA ER VOOR! Het is een echte aanrader!

 

Dymph Klerkx 

 

—  Name, Title

 

CONTAct

Heb je vragen? Laat het me zeker weten!

Bedankt voor je berichtje!