top of page
20221107_120055.JPG

DE VROLIJKSTE WORKSHOP
van nederland

About
Voor de vrolijkste workshop van Nederland moet je bij Els Pfann zijn. Sinds 2010 actief. De trainingen, workshops, energizers & bedrijfsevents zijn dagelijks te boeken. Op eigen locatie in heel Nederland en daarbuiten. Ook mogelijk 'online' . Voor groepen van 6 tot meer dan 1.000 personen. Ook in het Engels.

 

Samen lachen. Wie houdt er nou niet van? En? Wanneer heb jij voor het laatst hartelijk gelachen?

Ontdek in deze lachworkshop hoe gemakkelijk het is je lachspieren te activeren. Lachen geeft endorfine, verlaagt stress, verbetert de weerstand en ontspant. Kortom, je voelt je lekkerder na een heerlijke lachbui. Wanneer je je lekkerder voelt, ben je productiever, creatiever, heb je meer energie en ben je gezonder. Het is dus heel relevant om hier aandacht aan te besteden binnen jouw organisatie. Lachen blijkt effectief. Na deze workshop zal de onderlinge verbondenheid toenemen. Hier praat je nog lang over na met collega’s.

De lachworkshop is dé vrolijkste workshop voor teams. Na de workshop barst je weer van de energie. Compleet opgeladen kun je door. Hoofd leeg, de focus weer scherp. Houd je op ludieke wijze de teamspirit hoog.

Vijf redenen om een lachworkshop in te zetten

Nog even de redenen om deze online lachworkshop met je team te volgen op een rijtje:

 • Versterkt de teambuilding

 • Interactief en verbindend

 • Brengt positiviteit, een ware energie booster

 • Verbetert weerstand

 • Verlaagt stress

 
Wanneer zet je een lachworkshop in?

Als (onderdeel van) personeelsuitje, teambuilding of als ludieke break tijdens werkdag

 • start de dag met een lach

 • de vrolijkste gezamenlijke koffiebreak

 • dé oppepper na de lunch

 • hét energiekste “tussendoortje”

 • de mafste borrel éver

 • ludieke afsluiting

20230531_103939_edited.jpg

DE LACH WANDELING

HET VROLIJKSTE UITJE IN HET MOOISTE VESTINGSTADJE VAN NEDERLAND.

_edited.jpg

HAPPY HOUR

WEKELIJKS LICHTPUNTJE: ELKE MAANDAG LACHEN IN MARIAKAPEL 

IMG_20200409_152938_edited_edited.jpg

DE LACH WORKSHOP

DE VROLIJKSTE LACHSPIERTRAINING DOOR HEEL NEDERLAND

IMG_20200409_154633.jpg

reacties

Recent deelgenomen aan de lachwandeling van Els Pfann. Als voorbereiding vaak gemaild met Els en overleg gehad over wat onzekerheden wat betreft deelname van  mijn kinderen (van eind 20) aan de lachwandeling. Duidelijke en eerlijke uitleg gekregen van Els. Hierdoor vol overgave ons gezin opgegeven. Met de nodige zenuwen naar Heusden gereden. Het was een prachtig weer. We boften! Met een leuke kennismaking en uitleg van Els zijn we aan de wandeling begonnen. We kwamen op de meest mooie onbekende plekjes en deden daar allerlei lachoefeningen. Was GEWELDIG om te zien dat na enige lachsessies iedereen wat vrijer werd. Het was geweldig om te doen en ook weleens lastig om uit je comfortzone te gaan. Na een heerlijke rustgevende meditatieve oefening was de lachwandeling afgelopen. Het was een GROOT  kado voor heel ons gezin! Nog even heerlijk nagepraat onder t genot van n kopje koffie in de prachtige tuin van het Gouverneurshuis in Heusden. Dank je wel Els voor de lachwandeling en voor iedereen die twijfelt : GA ER VOOR! Het is een echte aanrader!

 

Dymph Klerkx 

 

—  Name, Title

Contact

CONTAct

Heb je vragen? Laat het me zeker weten!

Selecteer een optie

Bedankt voor je berichtje!

bottom of page