top of page

wo 06 mrt

|

Lichter Leven voorjaar 2024

Lichter Leven 7-weekse online cursus voorjaar 2024

Vanaf 6 maart zeven weken lang je innerlijk Licht versterken. Met eenvoudige praktische tools (her)ontdek je jouw innerlijke gids en plaats je die meer op de voorgrond. Leef je nog meer wat je eigenlijk - je eigen ik - al weet.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lichter Leven 7-weekse online cursus voorjaar 2024
Lichter Leven 7-weekse online cursus voorjaar 2024

Tijd en locatie

06 mrt 2024, 19:30 – 21:00

Lichter Leven voorjaar 2024

Over het evenement

Aandacht is als een toverstafje. Alles transformeert wanneer je het er op richt. Laten we nu onze aandacht richten op ons innerlijk Licht. Ons diepere weten. Onze innerlijke leiding. 

In de oude geschriften verwees men naar dat Ene met 'neti neti'. Het betekent 'noch dit noch dat'. Er zijn al zoveel namen aan gegeven. God, de Schepper, de Bron, de Alomtegenwoordige. Dit maakte het zo verwarrend voor mij. Ik dacht vroeger dat het over verschillende dingen ging. Het kan helpen om je te bedenken dat we in verschillende talen toch naar hetzelfde verwijzen. Zo verwijzen we met 'inyanga', 'luna', 'lleuad' of 'marama' in verschillende talen naar de maan. En zo verwijzen we met al die talloze woorden naar dat Ene.

"Waar twee of meer zich in mijn naam verenigen, daar ben ik." Ooit sprak Jezus deze woorden. En voor mij klopt het ook. Jezus was een lichtend voorbeeld voor velen. Uiteindelijk was het de mensheid die zorgde voor de vertakkingen van dat Ene. De Bron van het al. Wanneer we samenkomen in naam van die Ene, het Ongeziene, het Onnoembare, dan is dat Ene aanwezig. Wordt het in ieder geval voelbaarder voor ons, en bijna tastbaar.

Die gelegenheid, om samen te komen in naam van dat Ene, wil ik graag scheppen. Om het Ene bewust aanwezig te laten zijn. Voor eenieder die van binnen weet, voelt, zich bewust is van die diepere laag in zichzelf. 

duur: zeven weken, 1 x  per week op woensdagavond anderhalf uur

data voorjaar 2024 : 6, 13, 20, 27 maart, 3, 10, 17 april

Tijd: van 19u30 tot 21u

Tickets

  • Lichter Leven

    Voor zeven online bijeenkomsten voor een lichter leven op duur: zeven weken, 1 x per week op woensdagavond anderhalf uur op 6, 13, 20, 27 mrt, 3, 10, 17 apr 19u30 tot 21u van 19u30 tot 21u.

    € 77,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page