top of page

di 26 sep

|

Lichter Leven

Lichter Leven 7-weekse online cursus

Vanaf 26 september zeven weken lang je innerlijk Licht versterken. Met eenvoudige praktische tools (her)ontdek je jouw innerlijke gids en plaats je die meer op de voorgrond. Leef je nog meer wat je eigenlijk - je eigen ik - al weet.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lichter Leven 7-weekse online cursus
Lichter Leven 7-weekse online cursus

Tijd en locatie

26 sep 2023, 19:30 – 21:00

Lichter Leven

Gasten

Over het evenement

Aandacht is als een toverstafje. Alles transformeert waneer je het er op richt. Laten we onze aandacht richten op ons innerlijk Licht. Ons diepere weten. Onze innerlijke leiding. 

In de oude geschriften verwees men naar dat Ene met 'neti neti'. Het betekent 'noch dit noch dat'. Er zijn al zoveel namen aan gegeven. God, de Schepper, de Bron, de Alomtegenwoordige. Dit maakte het zo verwarrend voor mij. Ik dacht vroeger dat het over verschillende dingen ging. Het kan helpen om je te bedenken dat we in verschillende talen toch naar hetzelfde verwijzen. Zo verwijzen we met 'inyanga', 'luna', 'lleuad' of 'marama' in verschillende talen naar de maan. En zo verwijzen we met al die talloze woorden naar dat Ene.

"Waar twee of meer zich in mijn naam verenigen, daar ben ik." Ooit sprak Jezus deze woorden. En voor mij klopt het ook. Jezus was een lichtend voorbeeld voor velen. Uiteindelijk was het de mens die zorgde voor de vertakkingen van dat Ene. De Bron van het al. Wanneer we samenkomen in naam van die Ene, het Ongeziene, het Onnoembare, dan is dat Ene aanwezig. Wordt het in ieder geval voelbaarder voor ons, en bijna tastbaar.

Die gelegenheid, om samen te komen in naam van dat Ene, wil ik graag scheppen. Om het Ene bewust aanwezig te laten zijn. Voor eenieder die van binnen weet, voelt, zich bewust is van die diepere laag in zichzelf. 

Data: 26 september, 3, 10, 17, 24, 31 oktober & 7 november 2023

Tijd: van 19u30 tot 21u

Tickets

  • Lichter Leven

    Voor zeven online bijeenkomsten voor een lichter leven op 26 september, 3, 10, 17, 24, 31 okt & 7 nov 2023 van 19u30 tot 21u

    € 77,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page