top of page

zo 02 apr

|

Sint-Michielsgestel

Happy Day - one day retreat

We gaan deze dag op een inspirerende ontdekkingstocht.. ga je mee? Laat je verrassen! Open je ogen en je hart. Tijdens dit ontzettend leuke en blije avontuur ga je ontdekken hoe je van jezelf je al-ler-blij-ste versie maakt. APRIL DOET WAT 'IE WIL. JIJ OOK?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
 Happy Day - one day retreat
 Happy Day - one day retreat

Tijd en locatie

02 apr 2023, 10:00 – 12:00

Sint-Michielsgestel, Monseigneur Hermuslaan 70, 5271 RK Sint-Michielsgestel, Netherlands

Over het evenement

Ingrid Mosink & Els Pfann hebben een grote wens: hun persoonlijke ervaring van geluk,  en in hoeverre dat maakbaar is, met jou delen. Hoe integreer je meer geluk in je eigen leven? Op deze one day retreat geven zij jou een uitgebreid pakket aan praktische tools mee om jouw gevoel van geluk te verhogen. Een cadeautje voor jezelf!

Ingrid beoefent ruim 15 jaar yoga. Yoga en de levenswijze die daarbij hoort is haar passie en manier van leven geworden. Zij is de eigenaresse van de fijne en ruim opgezette yogastudio waar de HAPPY DAY plaatsvindt. In een bosrijke omgeving in het mooie Sint-Michielsgestel, de plek waar zij is geboren en getogen.  Ingrid: "Yoga heeft me geleerd om weer op te kunnen staan na het “vallen”. Ik ben ervan overtuigd dat yoga van mij een prettiger mens heeft gemaakt, voor anderen, maar vooral ook voor mezelf. Wil jij dit ook? Dat ga ik je heerlijk laten ervaren op onze one day retreat."

Els is een multi-talent. Zij wordt getypeerd met woorden als mysticus, theosoof, yogini, zangeres, lachende fee, lach(spier)trainer, schrijfster, en bovenal: levensgenieter. Naast haar verlangen om te zingen en te lachen, heeft zij een grote passie voor yoga- en meditatie beoefening ontwikkelt tijdens haar Saswitha opleiding voor yoga- en wijsbegeerte (2000-2004).

Els: "Onze stemming wordt bepaald door onze hormonen. Ik ben er achter gekomen dat we zelf een enorme invloed op onze hormonale balans hebben. Hoe? Daar ga ik je alles over vertellen tijdens onze HAPPY DAY!"

Tickets

  • V.L.P. ( Very Lucky Person :)

    Your ticket to happiness. Inclusief koffie, thee, lekkers en heerlijke lunch.

    € 33,33
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page