top of page

zo 31 jul

|

De Kapel van Landgoed Coudewater

De ZING-geving van Els

Opgedragen aan Ivo Valkenburg. Een schitterend muzikaal levensverhaal. Over verlangens erkennen, moed tonen, vallen en weer opstaan, doorzetten en dromen waarmaken. Een concert des levens. Die waar niemand een program van krijgt.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
De ZING-geving van Els
De ZING-geving van Els

Tijd en locatie

31 jul 2022, 15:00 – 16:30

De Kapel van Landgoed Coudewater, Peter de Gorterstraat 5A, 5248 NS Rosmalen, Netherlands

Gasten

Over het evenement

In deze ZING-geving brengt Els Pfann een eerbetoon aan Ivo Valkenburg. En een ode aan de bron van het leven. Een leven vol verlangens, vallen, opstaan, doorzettingsvermogen, frustratie,  geluk, pijn en verdriet. Alle zintuigen worden letterlijk geprikkeld. Reeds bij binnenkomst wordt de luisteraar door George Mahar ondergedompelt in een lichtbad van helende klanken. En verwend met een voordracht van Nadine Carter van één van haar gedichten uit haar gedichtenbundel "Dansen met je schaduw". 

En dan... komt Els. Met "de stem van een engel" overstijgt ze het gebruikelijke Nederlandstalige levenslied door in alle oprechtheid en kwetsbaarheid diepe sleutelmomenten uit haar eigen leven te delen. Markante levensmomenten over vreugde en pijn houden de toehoorder een spiegel van herkenning voor. Hoe onze levens dan ook ogenschijnlijk van elkaar verschillen, in essentie zijn we allemaal op zoek naar hetzelfde.

Els weet tijdens deze ZING-geving iedereen individueel het gevoel te geven dat het ook om zijn of haar eigen leven draait. Ze is niet bang om met humor en de wijsheid van een pure levenskunstenaar te kijken naar zowel positieve emoties als weggedrukte pijn, verdriet en frustratie. Tegelijkertijd wordt voelbaar hoe de zoete inspiratie altijd dwars door alles heen weet te schijnen, wanneer we stil genoeg zijn om haar fluistering te horen.

De oplettende luisteraar zal herkennen dat de zelfgeschreven teksten ingebed zijn in melodiën die ooit gezongen werden door o.a. Jasperina de Jong, Barbra Streisand, Chi Coltrane, Shirley Bassey, Diane Schuur, Peggy Lee, Billy Joël en Regina Belle. 

Kom deze ZING-geving horen, zien, proeven, ruiken en doorvoelen in de Kapel van Landgoed Coudewater op zondag 31 juli 2022. 

Wil je vegetarisch blijven eten? Boek dan via leefgoed.nu 

Tickets

  • kaartje naar ZING-geving

    inclusief geurige thee/koffie vooraf en één consumptie na afloop

    € 33,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page