top of page

zo 21 jul

|

Mariakapel Coudewater

De Muzikale omElsing

Universum betekent letterlijk één lied. Laat ons harmoniseren in een warm bad van muziek en zang. Door samen te zingen of te luisteren. En stil te zijn. In Mariakapel Coudewater ontdek je hiervoor een fijne bedding en een betoverende akoestiek. Ervaar de magische setting van deze krachtplek.

De Muzikale omElsing
De Muzikale omElsing

Tijd en locatie

21 jul 2024, 11:30 – 12:45

Mariakapel Coudewater, Berlicumseweg 8b, 5248 NT Rosmalen, Nederland

Over het evenement

Welkom bij de derde editie van De Muzikale omElsing. We komen samen in een zangcirkel in de prachtige Mariakapel in Rosmalen.  Els neemt je mee in een warm bad van haar Nederlandstalige liedjes, mantra’s en soms improviserend zingen. Schitterend instrumentaal omlijst door Frank Francesco Jenniskens ( www.sound-heart.nl ) en Marloes van Houtert ( www.opjouwpodium.nl ) met o.a. viool, fluit, piano en stem. Je kunt meezingen of je gewoon heerlijk door de klanken onder laten dompelen. Tussendoor laten we de stilte toe. 

Er staat ons een nieuw intens hoogtepunt te wachten tijdens de volle maan, die deze dag om 12:20 uur op haar volst is. Tijdens volle maan staat de maan dichter bij de aarde, waardoor er een hogere maanenergie is. Dit maakt ons onrustig en emotioneler, en zorgt voor een verminderde aanmaak van melatonine. Dit is het hormoon dat ons slaperig maakt.

Verwacht deze periode niet alleen onrustige nachten, maar ook inzichten die je verder in het leven zullen gaan helpen. De volle maan biedt een unieke gelegenheid om te verbinden met onze vrouwelijke kracht. Die overigens ook in mannen aanwezig is. Door je bewust af te stemmen op de energie van de maan en het samen klanken, kan een diepere verbinding met jezelf en een dieper gevoel van vrede ontstaan.

Zo beoefenen we samen één van de grondbeginselen uit de yogatraditie:  Samtosha. Te-vrede-nheid ervaren met wat nu is. Of je nu zingt of je onderdompelt, samen creëren we een veld van vrede, waarin we rusten. Je voelt je gedragen en deel van een groter geheel.

programma

11:00 inloop met thee 

11:30 start

12:15 maanmeditatie

12:45 afronding

Praktische informatie

Trek gemakkelijke zittende kleding aan. Neem zelf een omslagdoek/deken en warme sokken mee. Deelname per sessie v.a. € 17,- (excl. servicekosten). Bestel je tickets  hier vast, of kom spontaan binnenlopen. Dan betaal je ter plekke contant of via Tikkie. Parkeren kan bij restaurant CW de Boerderij of op de parkeerterreinen op het landgoed. Gelieve niet in de bermen te parkeren. Bij mooi weer zitten we buiten. Denk dan om iets ter bescherming tegen muggen.

Tickets

  • Muzikale omElsing

    Entreebewijs mantra concert inclusief thee

    € 17,50
    +€ 0,44 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page