top of page

vr 30 jun

|

Mariakapel Coudewater Rosmalen

CONCERT - De ZING-geving van Els

Deze one-woman-musical raakt tot diep in de ziel. Met eigen tekstbewerkingen op nummers van o.a. Jasperina de Jong, Barbra Streisand, Chi Coltrane, Shirley Bassey, Billy Joel & Peggy Lee. "Ontroerend mooi."

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
CONCERT - De ZING-geving van Els
CONCERT - De ZING-geving van Els

Tijd en locatie

30 jun 2023 19:30 – 21:00

Mariakapel Coudewater Rosmalen, Berlicumseweg 8, 5248 AA Rosmalen, Netherlands

Gasten

Over het evenement

In haar nieuwste zangspektakel brengt artieste Els Pfann een ware ode aan de ziel van het leven. Ze overstijgt daarbij het gebruikelijke Nederlandstalige levenslied door in alle oprechtheid en kwetsbaarheid diepe sleutelmomenten uit haar eigen leven te delen.

Pfann heeft voor haar concert een aantal liedjes geselecteerd die een speciale betekenis voor haar hebben. Vervolgens heeft zij al deze liedjes bewerkt en er een eigen Nederlandse tekst op geschreven. Deze teksten hebben betrekking op markante momenten uit Pfann ’s leven. Het resultaat is een schitterend en zeer persoonlijk muzikaal verhaal over haar leven.

Pfann vergezelt haar zangtalent met oogstrelende kijktaferelen en weet tijdens dit concert ruim anderhalf uur bijna iedereen individueel het gevoel te geven dat het ook om zijn of haar eigen leven draait. Ze is niet bang om met humor en de wijsheid van een pure levenskunstenaar te kijken naar alle positieve emoties en weggedrukte pijn, verdriet en frustratie in het hart. Na vallen en opstaan, met een voorgenomen alcoholvrij jaar en de komst van corona, slaagt ze er uiteindelijk in om alle gevoelens en emoties binnen haarzelf te verenigen. Vanuit dat stuk heelheid in haar ziel, ontdekt ze hoe ze zich niet langer laat leven door louter gedachtes en emoties, maar door inspiratie vanuit de bron in haar ziel.

Het nieuwste concert van Els Pfann bruist van begin tot eind. Alle zintuigen worden letterlijk geprikkeld. Met integere levensverhalen over liefde, geluk en dood, laat Els Pfann zien hoe je alles vanuit liefde, empathie en zachtheid kunt benaderen. Ze laat je tegelijkertijd voelen hoe de inspiratie vanuit de Goddelijke Bron altijd dwars door alles heen weet te schijnen, als we er maar voor open kunnen en willen staan. Voor Kunst met een hoofdletter hoef je niet perse naar de theaters met de grote namen. In Mariakapel Coudewater kun je het ook proeven.

Tickets

  • V.L.P. (Very Lucky Person)

    € 22,22
    +€ 0,56 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page