Profiel

Lid sinds: 6 jan. 2021

Over

Mijn naam is Els.

Ik woon in de schitterende vestingstad Heusden. Met mijn rots in de branding Jacco, onze levendige dochter Nina, en onze dartele jachthond Queeny.

Ik geniet enorm van yoga en meditatie. Stilstaan bij wat mij beweegt. Ik zorg voor veel yogatijd in mijn leven door vijf groepen per week yogales te geven, dagelijks te mediteren, regelmatig yogaworkshops en lessen te volgen en samen te komen met yogacollega's voor intervisie. Ik ervaar een toenemend ontzag voor het wonder dat 'leven' heet.

Het me verbinden met 'dat wat ons ten diepste voort doet gaan', en vanuit die bron in beweging komen, voelt voor mij nu als de essentie van mijn bestaan. Dat ik van daaruit voel dat het me blij maakt om te wandelen, zingen, tekenen, schrijven, ukelele te spelen, op te treden, te koken, te tuinieren, zou je een gevolg daar van kunnen noemen. Omdat ik me in verbinding voel met onze oorsprong, is er steeds minder 'ruis' op de zender. Ik ervaar mezelf steeds meer een ontvanger en zender. En wat wil ik dan ontvangen? En wat wil ik uitzenden? Dit zijn vragen waarop ik het antwoord steeds helderder voel. Wij zijn lichtwezens. En ik wil steeds helderder dat licht, die onvoorwaardelijke liefde, ontvangen en zenden.


En ik zou niets liever willen, dan dat ook jij die verbindingen weer steeds helderder gaat ervaren. Want diep van binnen weet je het al. Diep van binnen weet jij al wat je ten diepste bent.E
Els Pfann

Els Pfann

Beheerder
Meer acties